Getuigenissen

Dankzij de tablets kunnen onze bewoners gelukkig skypen met hun familie en vrienden. Dit contact is heel waardevol in deze soms moeilijke tijd. Maar de tablet is multifunctioneel! Sommige bewoners gebruiken het om muziek te beluisteren. Anderen spelen er dan weer spelletjes op. Of is er iemand die geen zin heeft om ’s avonds naar de familiesoap te kijken? Geen probleem! We halen de tablet erbij en zetten een nostalgische aflevering van ‘FC. De Kampioenen’ op! Dankjewel VirtualHugs voor deze leuke schenking!


Christa Janssen

Mekanders VZW


Hartelijk bedankt voor jullie initiatief. De toestellen zullen zeker van pas komen nu we de bezoekregeling weer moeten terugschroeven gezien de tweede golf zowat een feit is…


Peter Reynaert

Zorgcentrum Sint-Jozef vzw

Heel hartelijk dank voor de schenking van de toestellen die wij mochten ontvangen. Wij zorgen ervoor dat ze goed terecht komen in onze woongroepen en op deze wijze de leefwereld van onze bewoners weer een stukje aangenamer maken! Nogmaals heel erg dank namens onze medewerkers, onze directie, ons bestuur en onze bewoners!


Jos Aben (Algemeen Directeur)

Zorgbedrijf Ouderenzorg Genk

Wij hebben de tablets goed ontvangen!

Dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt!


Ann Verhaeren

Zorgbedrijf Vilvoorde

Jullie brengen een glimlach op mijn gezicht, en zeker binnenkort op gezicht van onze bewoners en medewerkers. Heel erg BEDANKT!


Ilse Porrez

WZC Zoniën (Tervuren)

Nogmaals hartelijk dank voor deze gulle gift. Onze bewoners zijn bijzonder opgetogen!


Katrien Vanderlinden

Hof ten Doenberghe

Quelle bonne nouvelle en ces temps compliqués ! Un tout grand MERCI à vous et toute l’équipe de Virtual Hugs ! Les résidents seront ravis !


Bonne continuation,


Cordialement,


Angélique Penning (Ergotherapeute)

Trèfles (Emera)

Dankjewel! Wij zijn héél erg blij met deze gift. Dit maakt het mee mogelijk dat we onze cliënten op een veilige en kwalitatieve manier kunnen blijven begeleiden! Nogmaals erg veel dank! 


Hilde Omblets (Directeur)

Begeleid Wonen Leuven vzw

Beste,

We hebben de levering prima ontvangen! Heel erg bedankt. We zijn er bijzonder blij mee.

De gift voldoet aan een grote nood – zelfredzaamheid, educatief, communicatie, sociaal, mobiliteit, enz. - bij onze bewoners en cliënten. Maar het prijskaartje van tablets en smartphones maakt het zowel voor henzelf als voor de voorziening niet altijd mogelijk om aan die grote nood te beantwoorden. Jullie gift is dus bijzonder welkom.

Nogmaals mijn dank.


Mieke Craeymeersch (Directeur)

vzw De Ark (Brussel)

Beste,

We wensen jullie hartelijk te danken voor het mooie waardevolle geschenk voor onze bewoners!

Dank voor de geleverde inspanningen om dit mogelijk te maken!

Beste Cirkantgroeten!

Ria


Ria Vanhoorne (Algemeen Directeur)

OC Cirkant (Orthoagogisch Centrum Cirkant)

Wij willen u van harte danken voor de 3 toestellen die we mochten ontvangen van Deloitte!

 Het is hartverwarmend dat mensen in deze tijden belangeloos aan De Klokke denken en zich bewust zijn van de beperkte middelen waarover de zorgsector beschikt. 

 Uit naam van de bewoners en het personeel van De Klokke vzw, dankuwel!


Bob Lenssens

De Klokke

Ook hier zien we opnieuw dat uw gift een toegevoegde waarde kan betekenen voor het welbevinden van onze bewoners.

In hun naam danken wij u nogmaals.Roger Degrieck

RVT Sint Lodewijk

Grâce à VirtualHugs et via UNESSA, nous avons reçu 5 tablettes que nous mettons à disposition de nos patients du service de psychogériatrie. 

Ces tablettes sont pour nos patients et résidents le moyen idéal pour garder le contact avec leur famille et leurs proches.


Francois Rassart

Le Beau Vallon

We wensen u, mede in naam van onze patiënten, van harte te danken voor de schenking van 30 tablets. Het is voor hen een hart onder de riem, net als voor onze artsen en medewerkers die momenteel het beste van zichzelf geven om de strijd

tegen het coronavirus aan te gaan en hopelijk te winnen.


Rudy Maertens

AZ Alma

Encore un tout grand merci pour ce formidable cadeau qui nous servira très certainement pour améliorer la communciation entre les résidents et leurs familles.


Pierre Demanet

Résidence Malibran

Bewoners kunnen nu videobellen op een groter scherm maar ze zijn ook een middel die we inzetten om op een andere manier de dag zinvol in te vullen.  

Heel hartelijk bedankt!


Isabel Vromant

Woonzorgcentrum St. Amand

In deze tijden van isolement helpt dit ons om het welbevinden van onze bewoners te verbeteren door de mogelijkheid van virtueel contact met familieleden en vrienden.

Uw gift is ook een opsteker voor onze medewerkers in deze moeilijke periode: werken met mooi nieuw materiaal is nu eenmaal veel aangenamer.

Dat u dit mogelijk maakt voor ons, is echt fantastisch.


Nogmaals onze hartelijke dank hiervoor.


Chris Janssens

RVT Sint Lodewijk

Het project VirtualHugs heeft mee geholpen om vele van onze bewoners uit hun sociaal isolement te halen, dat er door Corona gekomen was.


Johan De Muynck

Zorgbedrijf Antwerpen

Je vous en remercie infiniment au nom de la Fédération UNESSA, et des personnes bénéficiaires pour votre magnifique initiative qui rejoint complètement nos valeurs.


Christophe Michel

UNESSA


Hartelijk dank voor het leveren van 7 smartphones. We hebben aan elke leefgroep één toestel beschikbaar gesteld, en toelichting aan het zorgpersoneel gegeven over hoe ze deze kunnen gebruiken. Daar waar we vroeger beperkt waren tot het skypen tijdens de kantooruren, kan dit vanaf nu op eender welk moment. Bijvoorbeeld s’avonds als het gemis van de familie de kop opsteekt, hebben we nu de middelen om een skype moment te organiseren. Morgen gaan we trachten om op elke smartphone ons ‘spotify’ abonnement te installeren, zodat we het ook kunnen benutten om muziek op vraag van de bewoner in de leefgroep op te roepen.


Harald Van Drom

WZC Christine & Lukas


Selon le très célèbre proverbe, latin : Loin des yeux, Loin du cœur.

Privés des visites de leurs proches, les résidents des maisons de repos vivent péniblement le confinement imposé par les autorités.

Pour combler la solitude, « Virtual Hugs » nous a livré des chromebooks pour nous permettre de créer des liens virtuels entre les résidents et leurs proches (skype, whatsapp,...).

Quelle merveilleuse initiative qui donne le sourire et réchauffe les cœurs de tous nos résidents et de leurs familles.

Merci mille fois !


Ariane della Faille

Résidence Floréal


Een héle dikke merci namens de bewoners en de medewerkers van WZC Zilversterre in Gent! Dit zal de contactname van de bewoners met familieleden merkelijk verbeteren!

Jullie hebben vele mensen gelukkig gemaakt!


Danny Verstraete

WZC Zilversterre


Jullie ondersteuning doet ons enorm veel deugd, helpt ons in de strijd tegen het coronavirus en geeft extra warmte aan onze medewerkers en artsen die dag in dag uit het beste van zichzelf geven in deze moeilijke tijden. 

Daarom een dikke DANK JE WEL!GZA Ziekenhuizen


De toestellen zijn goed aangekomen, afgesteld op onze wifi, en nu dagelijks in gebruik bij de bewoners

Hartelijk dank!


Tjeu Van Diessen

Zorgpunt Waasland


We zullen hier dankbaar gebruik van maken op lange termijn, ook in het post-corona tijdperk.

Hartelijk dank in naam van onze medewerkers en bewoners!


Edelhart Vacke

WZC Avondvrede (Gent)


De coronacrisis zet het medisch personeel wereldwijd onder een enorme druk. Op de vraag hoe wij kunnen helpen, antwoordde mijn familie, actief in de sector, dat de hoeveelheid werk hen niet bang maakte, maar dat de eenzaamheid van de patiënten als gevolg van het isolement iets was waar ze zich zorgen over maakten. Het simpel idee om patiënten digitaal te herenigen met familie was geboren: Virtual Hugs.

Samen met ons Executive Leadership gingen we meteen aan de slag. Een bedrijf dat onmiddellijk 60 laptops kon leveren werd snel gevonden. Slechts 5 dagen na het initieel idee bezorgden we onze eerste reeks laptops aan het Universitair Ziekenhuis van Leuven (UZLeuven). Met deze laptops kunnen geïsoleerde patiënten in contact blijven met hun dierbaren.

We begonnen na te denken over andere mensen die het risico lopen om geïsoleerd te raken, en hoe we hen konden bereiken. We besloten om hier niet te stoppen en de vaart erin te houden door ons te richten op bejaardentehuizen, een demografische groep die hard getroffen wordt door het coronavirus en door eenzaamheid.

Het eenvoudige keukenidee veranderde in een project dat we met trots lanceren naast de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en Close the Gap. #VirtualHugs wil mensen die gescheiden zijn van hun familie met elkaar in contact brengen. Together, let’s do this!


Hendrik Van Eldere

Donatie voor UZ Leuven

Nogmaals bedankt voor jullie gulle schenking. Ze zullen onze kinderen en volwassen goed van pas komen.


Van Dorpe Deborah

Blijdorp 


Dankjewel, we zijn heel blij met jullie gift. Elke sponsoring is van belang voor onze werking. Hiermee kunnen we enkele huizen de tools aanreiken om het contact met mama en papa te verbeteren in deze moeilijke periode voor onze bewoners.


Lothar Van Den Berghe 

Zonnelied


VWZ De Bolster


Ja hoor, u leest het goed. Voor ons bent u een superheld!

Met dit kleine gebaar willen we u enorm bedanken voor de schenking die u deed. Deze hartverwarmende steun betekent enorm veel voor ons.

Vandaag applaudisseren we virtueel voor u!


Hilde Claes

MPI Oosterlo vzw[:]


Wij hebben de tablets ondertussen goed ontvangen. Wij zullen deze heel goed inzetten in onze organisatie zodat onze cliënten beter kunnen communiceren met hun familie. Een heel belangrijk en veilig contact, zeker nu in deze corona-tijden. Hartelijk dank voor jullie steun! Cliënten, personeel en directie van vzw Mekanders zijn jullie heel erkentelijk hiervoor.


Christa Janssens

Mekanders


Hartelijk dank voor deze héél mooie schenking.

Jullie initiatief is zeer hartverwarmend! 


Pieter De Bock

Vesta VZW[:]


Maak het verschil!